Львів потрапив в топ-3 кращих місць для зустрічі Нового року

Місто Лева опинилось в трійці місць, де, на думку українців, найкраще святкувати Новий рік. Такі дані оприлюднила польска агенція «PBJ – badaniamarkietingowe». За результатами дослідження, Льві опинився на другому місці, поступившись лише регіону Карпат. До Львова для зустрічі Нового року хотів би приїхати кожен п’ятий житель України (всього 21%). Потенційні гості міста воліли б орендувати квартиру подобово (65%), за суму 200-400 грн на добу (53%).

З точки зору експертів така тенденція цілком зрозуміла. «Ми вже декілька років є свідками стримкого зростання Середній дохід українця не дозволяє користуватися послугами готелю на період боле 1-2 діб, також готелі програють строго обмеженим часом заїзду/виїзду, - коментує результати дослідження керівник проектів порталу добової оренди Stay.Ua  Євгенія Мутовчійская.

- Добова оренда, сьогодні, передбачає не тільки зручність проживання з можливістю використання особистої кухні і гнучкий графік заїзду / виїзду, але і ряд готельних послуг: прибирання, заміна білизни, одноразові предмети особистого користування, харчування за запитом, трансфер. Таким чином співвідношення ціна / якість подобової оренди найбільш прийнятне для туристів».

Крім того, як вважає експерт Європейського інституту соціальних комунікацій Ірина Акімова, українці демонструють притаманну їм консервативність. Навіть події Євромайдану не здатні поміняти плани більшості респондентів на Новий рік. Про це повідомило три чверті опитанних (75%). Вагаються стосовно зміни новорічних планів 12% респондентів, а 11% повідомило, що змущені були змінити свої новорічні плани.

Новини компаній
11:00, Вчора