Тіло дворічного Дмитрика, який упав в каналізацію і загинув, досі не віддали батькам. Воно у морзі

Як вдалося з'ясувати журналістам 032.ua, тіло дворічного Дмитрика, який упав в каналізацію і загинув, досі не віддали батькам. Станом на 12:55 тіло малюка і досі знаходиться у Львівському обласному патологоанатомічному бюро, що на вул. Пекарська, 52.

 Нагадаємо, 10 жовтня у Львові на вул. Широкій, 86-88 дворічна дитина провалилася у каналізаційний люк. Як вдалося дізнатися журналістам бабуся гуляла з двома внуками-двійнятами – хлопчиком та дівчинкою. Дівчинку бабця тримала за руку, а хлопчик відбіг і наступив на люк. Люк був закритий, однак перевернувся, і дитина провалилась.

Читайте також: Смерть дворічної дитини через не закритий каналізаційний люк не дає львів’янам спокою. Звинувачують усіх і навіть... батьків

Вчора, 11 жовтня, оголошено про підозру та затримано посадовця ЛМКП «Львівводоканал». Зокрема, оголошено про підозру в службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України), начальнику дільниці каналізаційних мереж західного району ЛМКП «Львівводоканал». Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Окрім того, готується клопотання до слідчого судді про застосування до підозрюваного запобіжного заходу тримання під вартою.

Цього ж дня, за процесуального керівництва прокуратури Залізничного району Львова, розпочато досудове розслідування кримінального провадження за фактом службової недбалості посадових осіб ЛМКП «Водоканал», на балансі якого перебуває колектор.

 

Новини компаній
11:00, Вчора