У Львові з'явився власний Сергій Звєрєв (ВІДЕО, ФОТО)

Чоловік, як і відомий король епатажу, має силіконові губи і ходить на височенних платформах. ТСН.ua У Звєрєва з’явився клон у Львові Львівський клон Сергія Звєрєва, новоявлена зірка Сергій Пастух, підкорює український шоу-бізнес, йдеться в "ТСН. Особливе".

 

У взутті на високій платформі, силіконовими губами він співає пісні, жанр яких вигадав сам - "солодка попса". За виступ заробляє $ 2 тис. У те, що він вміє співати, звичайний львівський перукар повірив два роки тому. Спершу вирішив переробити губи. "Були силіконові, а зараз я буду вирізати це, і вкачувати туди жир з попи. А силіконові губи, вони не заважають мені співати. Як в літаку летиш, то трішки відчуваєш, як трясеться силікон. А так – ні", - завірив артист. Потім Пастух запасся взуттям на високій платформі, і зрозумів: потрібен спонсор. "Є спонсор, який мені допомагає. Фінансово. Тобто, є чоловік, який дає мені гроші на творчість. Це не чоловік навіть, вже мужчина, навіть дядечко такий. Його дочка, моя фанатка. І він мене спонсорує в плані творчості. Він киянин. Ну, взагалі в Донецьку. І в Києві", - розповів про спонсора Пастух.

 

Своє мистецтво Сергій називає солодкою попсою. І не приховує - він продається. Не тому що гроші потрібні, а просто в шоу-бізнесі так заведено. Втім, вже у 30 львів'янин, який лише пів року тому переїхав до столиці, має тут квартиру і дві машини. Запевняє - заробив винятково співами. "Мені пропонували с**кс з мужчинами, навіть за великі гроші. Від чого я відмовився. Я не гей. Мені дуже подобаються дівчата блондинки, не худі. З пишними формами, схожі на мою маму ", - поділився співак. Схожість із Сергієм Звєрєвим Пастух пояснює однаковим баченням творчості. Присягається, що "зірку в шоці" він навмисно не наслідує.

"Сергій Звєрєв дуже крутий чувак. Взагалі я буду добиватися того, щоб мене не путали з Сергієм Звєрєвим. Тому, що я є особистість", - підсумував Сергій Пастух. А тим часом справжній Сергій Звєрєв займається вихованням 19-річного сина. Артист не дає сину гроші і змусив його влаштуватися на роботу. Так, Звєрєв-молодший наразі працює у магазині побутової техніки. 

Новини компаній
13:00, Вчора