У Львові на концерті «Дорога до Перемоги» на потреби ЗСУ «Команда А» зібрала 50 тис. гривень

У Національному драматичному театрі імені Марії Заньковецької виступили артисти, знані як «Команда А».

Шестеро українських виконавців: Ніна Матвієнко, Ауріка Ротару, Артур Боссо, Анна Добриднєва, Амадор Лопес та Сергій Мироненко поділили сцену концерту «Дорога до Перемоги», щоб зібрати кошти для ЗСУ, повідомляє Львівська ОВА.

«Команда А» – це артисти, які свідомо залишилися в Україні, щоб бути з українським народом у найскладніші часи. На початку повномасштабного вторгнення вони об’єдналися в творчу команду, щоб влаштовувати благодійні концерти на підтримку ВПО, медиків, діток, військових і всіх мирних жителів України. За час повномасштабного вторгнення «Команда А» дала понад 100 благодійних концертів у 13 областях України.

Варто зазначити, що «Команда А» почала свою діяльність саме з міста Лева у 2022 році за підтримки Львівської ОВА. Тож вчора, під час концерту відбувся благодійний аукціон, де продали 8 лотів та зібрали понад 52 тис грн.

Загалом благодійний фонд «Майбутнє України 2050» разом з артистами «Команди А» передали на фронт 37 авто для 95 окремої десантно-штурмової бригади, забезпечили понад 350 комплектів медикаментів, 40 буржуйок, 60 спальних мішків, 16 тепловізорів, 57 генераторів, 19 дальномірів, 34 бронежилетів, 46 рацій, 57 захисних шоломів для наших захисників.

Читайте також: Британські фермери передали 22 пікапи для Королівської бригади ЗСУ, - ФОТО.

Новини компаній
17:00, Сьогодні