Вибухи на Львівщині: що відомо

На Львівщині чули декілька гучних вибухів. 

Як повідомляє сайт 032.ua, 31 жовтня о 7:23 у області лунали сирени. Вже близько 8:23 у державному додатку "єТривога" з'явилася інформація про вибухи на території області. 

Вибухи на Львівщині 31 жовтня

Наразі цю інформацію прокоментував лише дипутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. За його словами, вибухи - це робота ППО. 

ДОПОВНЕНО. Інформацію про вибухи також підтвердив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький. За його словами, на території області активно працюють сили ППО. Станом на 9:18 вже вдалося збити декілька ворожих ракет на території Львівщини. 

Козицький прокоментував вибухи на Львівщині

З 31 жовтня на Львівщині діятимуть погодонні відключення світла. Цього разу вони відрізнятимуться від аварійних. Час та групи відключень будуть іншими. Також у ЛОВА повідомили і про ймовірні відхилення від вже складеного графіку.

Такі відключення світла запровадили не лише не Львівщині, а й в інших областях. Усе через масові ракетні обстріли росії по енергетичній інфраструктурі країни. 

Нагадаємо, що зранку 31 жовтня росія обстріляла ракетами декілька українських областей. Ракети влучили по Дніпропетровській, Дністровській і Кременчуцькій гідроелектростанціях. 

Також росія обстріляла критичну інфрастуруктуру в Черкаській, Харківській, Запорізькій та Київській областях. Уламки однієї ракети потрапили у цивільний об'єкт у Вінницькій області. 

Читайте також: У Львові попрощаються з двома загиблими Героями Василем Яворським та Геннадієм Кранцевичем