Завтра керівникам ініціативних груп ОСББ підкажуть як змінити якість життя

Завтра, 27 березня 15 керівників ініціативних груп будинків із створення об`єднання співвласників багатоквартирного будинку відвідають семінар, який проведуть для них експерти Міжнародної фінансової корпорації.

Тренінг розпочнеться о 16:00 год у відділі супроводу ОСББ, ресурсному центрі для розвитку ОСББ.

«Під час семінару небайдужі львів`яни, що рішуче налаштовані змінити якість життя свою, своєї родини та сусідів,  дізнаються,  яким чином започаткувати ОСББ, як здійснити його реєстрацію, про організаційно-правову побудову якісної роботи ОСББ, про процедура прийняття рішень статутними органами ОСББ та їх правові наслідки», - зазначає керівник ресурсного центру Галина Когут.

Крім юридично-правових питань під час семінару буде висвітлено фінансово-економічні аспекти діяльності об`єднання, зокрема: податки, платежі та звітність ОСББ; планування кошторису ОСББ; бухоблік і фінансова звітність ОСББ.

Захід організований за підтримки Міжнародної фінансової корпорації (IFC) в рамках проекту «Енергоефективність у житловому секторі України (UREEP)», що передбачає можливість впровадження заходів з енергозбереження у будинках ОСББ м. Львова.

Новини компаній
13:00, Сьогодні