12 чарівних собачок чекають на добрих господарів у ЛКП "Лев", - ФОТО

На базі Львівського комунального підприємства "Лев" перебуває 12 собачок на перетримці, які шукають домівки та добрих господарів. Познайомитися ближче з чотирилапими можна на вул. Промисловій, 56. Пропонуємо дізнатися більше про кожного песика.

Так, 4-річну Зару знайшли на вулиці Орлика з травмою лапки. Зараз собачку підлікували, вона добре почувається і любить перебувати з людьми. Собачці Аріель також 4 роки, її забрали з вулиці Мазепи: вона кульгала і мала на собі ошийник, тож скоріше за все - загубилася. Жулю (4 роки) знайшли на вулиці Студинського і забрали на повторну вакцинацію, дівчинка дуже весела.

1-річну Герду виявили в районі Високого Замку, вона трохи ляклива, але закохує всіх у себе. Її ровесниця Лана перебувала аж на Санта-Барбарі: собачка активна та доглянута і виглядає як згуба. 3-річного Сімбу знайшли на Городоцькій, скоріш за все, він мав сім'ю і мешкав на подвір'ї, оскільки пес дуже доброзичливий.

Гермесу 3 роки і його виявили на вулиці Медова Печера: собака був наляканий і гавкучий, втім досить соціалізований, міг бути охоронцем на об'єкті у своєму мікрорайоні. Шукає прихистку 11-річний Донні, який блукав вулицею Володимира Великого. Очевидно, що пес був домашнім улюбленцем, а зараз його покинули.

Чарівний погляд у 3-річної Руни, яку виловили на Трускавецькій. Собачка контактна і спокійна, мала на собі ошийник, тож скоріш за все, загубилася. Підозрюють ветеринари, що раніше мав домівку і 2-річний Норман з вулиці Липинського, який дуже вихований і добре гуляє на повідку. Досі шукає свою родину 4-річна Зухра, енергійна та активна собачка, що стане чудовим охоронцем і вірним другом. А ось 2-річна Марі - справжня леді з дуже глибоким поглядом: спокійна, не галаслива, лагідна і любить, коли її гладять.

Читайте також про "позаштатну працівницю" львівської військової частини 4114 - собаку Бєлку.

Фото Ірини Шелест

20:00, Сьогодні