Працівники банку на Львівщині за 3 роки роботи в установі викрали 1,5 мільйона гривень

5 грудня слідчі повідомили про підозру зловмисникам, які незаконно заволоділи сумою коштів на понад 1,5 мільйона гривень. Лідером злочинного угрупування виявилася 50-річна мешканка Жидачівського району.

Жінка обіймала посаду керівника відділення банку, що й дозволяло їй та ще 5 співучасникам злочину, які також працювали в цьому банку (віком від 33 до 58 років), проводити незаконні грошові операції. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Правопорушники перераховували кошти з депозитних рахунків на поточні, не повідомляючи про це клієнтів банку, керівництво та власників грошей. Отримані гроші вони потім знімали у банкоматах. Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів встановили, що діяла група впродовж 3 років, з 2015 - до 2018 року.

Тепер їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з обмеженим правом обіймати певні посади.

Нагадаємо, що 5 грудня у мережі Facebook з'явилася інформація, що невідомий чоловік у зеленій куртці щодня і щовечора, о тій самій годині обкидає електричку в Путсомитах. Каміння, яке кидає чоловік, вже розбивало вікно і залітало всередину вагонів.

На щастя, наразі ніхто не постраждав, а обурені користувачі мереж активно обговорюють цю подію онлайн.

Джерело інформації: Поліція Львівської області

Новини компаній
11:00, Вчора