Інцидент у школі №24: у Львові під час лінійки викинули каміння з вікна

2 вересня, у львівській школі №24 імені Марії Конопницької, під час урочистих заходів з нагоди початку навчального року, стався прикрий інцидент.

За даними прес-служби Львівської міськради, невідомі особи вчинили провокації та викинули невідомі речі - ймовірно, каміння - з вікна сусіднього будинку.

У Львівській мерії також пояснили, що з вікна сусіднього будинку викинули каміння та ґумову дитячу іграшку. Наразі у поліції встановлюють, було це хуліганство чи провокація. За даними міськради, у інциденті ніхто не постраждав.

Місцеві ЗМІ переконують, що під час лінійки, на подвір'я школи кинули щонайменше два предмети. Один із них потрапив у представника польського консульства (школа №24 є однією з двох у Львові, де мовою викладання є польська).

Фото: ЛМР

Попередньо, винного уже знайшли - ним виявився хлопець, який прийшов погостювати до сусіднього зі школою будинку.

Доповнено: у поліції встановили, що до інциденту причетний 13-річний львів'янин, який перебував вгостях у свого друга. На подвір'я школи він кинув іграшку (ймовірно - "лизуна"), просто щоб розважитись. Неповнолітнього опитають в присутності батьків, вирішується питання правової кваліфікації ситуації.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua публікував рейтинг із 10 найкращих шкіл Львова за підсумками ЗНО 2019 та усе, що варто про них знати.

Додамо, що з 1 вересня львівські школярі можуть знову безкоштовно їздити у громадському транспорті міста.

Новини компаній
13:00, Вчора