Поліцейські затримали жорстокого вбивцю жінки з Соснівки, яку виявили у лісосмузі на Львівщині

Зниклу 13 липня жінку з Соснівки, яка пішла на роботу в нічну зміну і не повернулась додому, виявили мертвою у лісосмузі неподалік села Волсвин на Сокальщині.

Як повідомили у відділі комунікації поліції, тіло жінки з багатьма ушкодженнями, прикрите сосновим гіллям, виявили небайдужі мешканці району та громадські активісти, хоча шукали її не лише поліцейські, але й нацгвардійці.

Правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника, якого підозрюють у вбивстві жінки - ним виявився 26-річний мешканець Сокальського району, якого затримали під час спроби втекти в Росію на кордоні. При ньому знайшли ювелірні прикраси, зняті з тіла загиблої.

Зловмисника затримали за ст. 208 КПК України, суд постановив тримати його під вартою. Йому також повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Чоловіку загрожує від 7 до 15 років ув'язнення.

Досудове розслідування триває. Поліцейські вдячні усім небайдужим громадянам, котрі взяли участь у розшуках зниклої жінки.

Раніше також повідомлялося, що двоє чоловіків, віком 26 та 27 років, підвезли жінку з Червонограда після роботи додому.

Читайте також: Як нова поліція змінила Львів за останні чотири роки: згадуємо ключові моменти

Новини компаній
11:00, Вчора