У Львівській міськраді відбудеться чергова ротація кадрів. Подробиці

6 грудня, у рамках апаратної наради у ЛМР, міський голова Андрій Садовий анонсував кадрові зміни керівників районних адміністрацій Львова.

Нововведення почнуть діяти з 11 грудня, - інформує кореспондент сайту 032.ua з посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Головою Галицької районної адміністрації призначено Андрія Зозулю, який досі виконував обов’язки голови та був заступником голови цієї РА. Андрій Зіновійович походить з Перемишлян, закінчив Львівський державний аграрний університет за спеціальністю промислове та цивільне будівництво, а також Львівський регіональний інститут Державного НАДУ при Президентові України за спеціальністю державне управління. Свого часу працював у ТзОВ «Перемишлянський сортонасіневий завод», Перемишлянській РДА.

Сихівську РА очолить Галина Гладяк, яка до цього була головою Залізничної райадміністрації. Галина Михайлівна походить з Городоцького району, закінчила Львівський житлово-комунальний технікум за спеціальністю «Бухгалтерський облік і аудит»; економічний факультет ЛНУ ім. Івана Франка за спеціальністю фінанси. Свого часу працювала у ЛКП “Левандівка” (ЖЕК №306), у ЛКП “Сяйво”, була директором ЛКП “№502” та ЛКП “№500”, керівником відділу житлового господарства Личаківської РА, заступником голови Личаківської РА з питань житлово-комунального господарства.

Натомість, у Залізничному районі адміністрацією керуватиме Тарас Гнида, який досі очолював Франківську РА. Тарас Григорович походить з Буського району, закінчив НУ “Львівська політехніка” за спеціальністю інженер-геодезист, а також Львівський університет бізнесу та права за спеціальністю медіакомунікації. Свого часу очолював ГДКП “РАС”, ЛКП “Тополя-406”, відділ житлового господарства Шевченківської РА.

У Франківському ж районі керівником адміністрації стане Орест Тимчишин, який до цього був заступником голови у цій РА. Орест Степанович походить з Перемишлянського району, закінчив Львівський житлово-комунальний технікум за спеціальністю будівництво та експлуатація будівель і споруд; Львівську комерційну академію за спеціальністю облік і аудит; Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю державне управління. Свого часу очолював ЛКП “Центральне” у Галицькому районі, відділ житлового господарства Галицької РА, відділ житлового господарства Франківської РА.

Андрій Садовий додав, що керівник управління соціального захисту ЛМР Наталія Демкович написала заяву на звільнення, відтак, ці обов’язки виконуватиме заступник керівника управління Ігор Кобрин.

Нагадаємо, у вересні цього року місто отримало нового керівника ЛК "АТП-1" у особі Ореста Хамули. Разом із тим, виконувати обов'язки директора департаменту з питань поводження з ТПВ став Сергій Сало.

Читайте також:

Підтримати не можна зупинити: чим загрожує Львівщині спалювання кислих гудронів.

Новини компаній
11:00, Вчора