Куди піти сьогодні у Львові: ТОП-5 найцікавіших подій

фото: прес-служба ЛМР

У Львові продовжують відзначати День Незалежності. 032.ua підготував для вас афішу найцікавіших подій, які можна відвідати сьогодні.

Концерт-закриття LvivMozArt

Сьогодні у Львові відбудеться урочисте закриття фестивалю LvivMozArt. У програмі концерту звучатимуть такі твори: Франц Ксавер Моцарт. Увертюра ре мажор, o.Оp. 27 Борис Лятошинський. Симфонічна поема «На берегах Вісли», Ор. 59 Людвігван Бетховен. Потрійний концерт для скрипки, віолончелі та фортепіано з оркестром до мажор, Ор. 56.

Коли? 25 серпня. Початок о 19:00.

Де? Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької(просп. Свободи, 28).

Скільки? Вартість квитків від 100 до 500 грн.

VI Фестиваль альтернативних театрів «Ніч театру» 2017

Сьогодні у Львові вже вчетверте розпочнеться фестиваль альтернативних театрів. З нагоди відкриття на сцені кінотеатру "Супутник" виступатимуть: театр ЛюбАрт (Калуш), театр Дзеркало (Хмельницький), театр Живаго (Львів)

Де? КМЦ, Супутник, вулиця Повітряна, 20а.

Коли? 25 серпня з 20:00 до 23:00.

Скільки? Вхід вільний.

Фестиваль "Етновир"

У Львові триває міжнародний фестиваль фольклору «Етновир». Сьогодні у Львові виступатимуть колективи з Естонії та інших країн.

Коли і де ? О 17:00 колектив з Естонії виступатиме у ТРЦVictoriaGardens, а о 19:00 учасники-колективи країн Туреччини, Польщі, Македонії та України виступатимуть на площі Ринок. 

Скільки? Вхід вільний.

Фестиваль ленд-арту «Баба Род»

Учора у Львові відкрили фестиваль ленд-арту «Баба Род». Назва фестивалю походить від назви плоского пагорбу на території парку, який ще називають Бабиною Горою. Як зазначають організаторами, авторами ленд-арт скульптур є 10 митців з України та США.

Коли? Експозиція працюватиме щодня з 14:00 і до пізньої ночі. 

Де? !FESTrepublic Club(вул. Старознесенська, 24-26).Щогодини, починаючи з 14.00 год, від музею «Арсенал» є безкоштовний трансфер для усіх охочих відвідати подію. 

Скільки? Вхід вільний.

Концерт Яна Слівінського

Сьогодні в рамках фестивалю «Музика в старому Львові» відбудеться унікальний виступ Яна Слівінського (орган). Під час концерту звучатимуть твори європейської та світової класики.

Коли? Початок о 20:00.

Де? В Архікафедральній базиліці Успіння Пресвятої Діви Марії (вул. Катедральна, 1).

Скільки? Вхід вільний.

Додамо, детальніше про те, куди піти у Львові сьогодні, Ви можете дізнатись на нашому сайті у розділі Афіша.