На Львівщині матір вбила свого п’ятимісячного сина

Через те, що немовля плакало, мати кинула дитину у ліжечко. Під час падіння, малеча вдарилася головою та отримала тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям.

Про це повідомили у прес-службі Городоцького РВ ГУМВС.

Випадок стався ще 3 грудня 2010 року у селі Суховоля Городоцького району 32-річна жінка, тримаючи на руках свою дитину, годувала її з пляшечки молочною сумішшю. Але хлопчик випльовував суміш і продовжував плакати. Мати, не зумівши заспокоїти маля, кинула його в ліжечко. Згідно з висновком лікаря, смерть хлопчика настала від отриманих ушкоджень - перелому основи черепа.

Як виявилось, жінка була неодноразово судима за скоєння крадіжок та злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків. Уродженка Львова проживала зі своїм чоловіком - батьком дитини - у селі Суховоля. Того дня тато п’ятимісячного сина був на роботі.

4 грудня слідчі Городоцького РВ порушили кримінальну справу  за ч.1 ст.119 Кримінального кодексу України − вбивство через необережність, яке карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Весною цього року вступив в законну силу вирок Городоцького районного суду, згідно з яким жінку засудили до 3 років позбавлення волі.

Новини компаній
11:00, Сьогодні