У Львові відкривають польський «Фрагмент цілого»

Завтра, 19 липня, о 18.30 год відбудеться відкриття виставки робіт студентів і викладачів Познанського  Університету мистецтв. Виставка триватиме до 10 серпня у Музеї Ідей (вул. Валова 18/а).

Про це 032.ua інформує прес-служба Львівської міськради.

Куратор виставки – професор Яцек Ягельскі (Познань)

Виставка «Фрагмент цілого» є презентацією кількох мистецьких майстерень, що діють при Познанському Університеті мистецтв. Виставлені праці є студентськими роботами учасників Майстерні плакату  під керівництвом професора Евгеніуша Скорвідера, а також роботами самого професора.

Виставку супроводжуватимуть покази студентських анімаційних фільмів, що народилися  на кафедрі анімації факультету  мультимедійної комунікації під керівництвом професорів Яцка Адамчака, Мачєя Цьвєка, Героніма Ноймана і Збігнєва Козуба.

Під час виставки можна буде також побачити відео з пластичними роботами майстерні скульптури факультету скульптури і проcторових робіт під керівництвом професора Яцка Ягельського, який є куратором виставки. Презентація має на меті показати різноманіття творчого самовираження  і застосування сучасних медій у студентських творчих роботах.

Також 20 липня о 19.00 год відбудеться концерт групи «Молоді Сенбернари». На 27 липня о 18.00 год запланований День здорового способу життя – «Руханка замість буханки».

Новини компаній
13:00, Вчора