Вийшов новий аудіо-альбом дитячо-юнацького хору «Радуниця»

«А вже весна, а вже красна» — це п’ятий альбом, який записала молодіжна група зразкового хору «Радуниця», повідомили в прес-службі міськради.

До нього увійшли твори українських композиторів та обробки народних пісень М.Лисенка, М.Леонтовича, К.Стеценка, Я.Степового, Л.Ревуцького, С.Людкевича, А.Кос-Анатольського, а також сучасних — Б.Фільца, М.Корчинського, Ю.Антківа, М.Дацька, О.Мануляка та ін. Їх виконує хор a capella та з супроводом фортепіано і сопілок. В цьому альбомі є також сольні номери у виконанні Наталії Манько та Анастасії Арбузової. Хорові твори різнопланові своєю фактурою, видом, штрихом, динамікою, формою.

Протягом 15 років хор випустив 4 альбоми: «Радуниця», «Колядки і щедрівки (дещо з призабутого)», «Синові і доні» (колискові пісні) та збірник дитячих пісень «Качка йде».

Як відзначив заслужений працівник культури України Зиновій Демцюх: «Спів колективу вражає легкістю, розмаїттям репертуару, молодечим духом і грацією. Успіх колективу — це, насамперед, результат одержимої праці художнього керівника Наталії Манько. Голос і душа кожного з юних співаків зливаються воєдино і вібрують на одній хвилі зі слухом і душею диригента».