12 квітня відбудеться відкриття аеропорту «Львів»

На День авіації, 12 квітня, відбудеться відкриття нового терміналу аеропорту «Львів». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив мер Львова Андрій Садовий.

«12 квітня ми будемо мати честь приймати у Львові Мішеля Платні, який візьме участь у відкритті нового аеропорту і це символічно, оскільки 12 квітня – це День авіації. Також відбудеться робоча нарада у рамках УЄФА яка стосується підготовки до проведення єврочемпіонату», - сказав А. Садовий. Також у Львові відбудеться засідання штаб-квартири УЄФА під керівництвом М. Платіні.

На запитання, чи планується приїзд президента Віктора Януковича, мер Львова відповів: «Я знаю, що такі розмови велись і звичайно, якщо президент матиме можливість – він приїде».

За словами А. Садового, на сьогодні створено 14 робочих груп по різних напрямках підготовки міста до Євро-2012. По аеропорту «Львів» також створено групу, яку очолить керівник літовища. Завданням групи є забезпечити швидкий паспортний контроль для гостей міста під час футбольного чемпіонату, митний огляд. Нагадаємо, раніше відкриття аеропорту «Львів» планувалось на 25 березня.