Білорус Андрій Азаров виготовляє домашню ковбасу, курячі крильця та гусячі стегна. А частину заробленого через волонтерів, віддає українській армії.
Про це йде мова у сюжеті телеканалу ICTV.
За словами Андрія, після відвідин київського Євромайдану він зрозумів, що Україна — саме те місце, де він хоче відкрити власну справу. І вже невдовзі покинув рідний Мінськ та переїхав до Львова.
“Я вірю, що саме тут, можливо і не за мого життя, можна швидше побудувати ідеальне суспільство
“Я вірю, що саме тут, можливо і не за мого життя, можна швидше побудувати ідеальне суспільство. Не країну, а саме людей. Дороги можна вімремонтувати. Наприклад, у Мінську дороги у дуже гарному стані. Але людей там відремонтувати набагато складніше”, - розповідає Андрій Азаров.
Тепер, після російської агресії, у маленькій орендованій квартирі, кулінар власноруч готує і продає власні вироби, а частину виручених коштів віддає на допомогу українським військовим, які воюють у зоні АТО.
“Люди, які купують мій товар, чітко знають, що певну частину виручених коштів я не витрачаю на себе чи свою сім’ю. Гроші йдуть на потреби армії. Це моя громадянська позиція, мій обов'язок, якщо хочете”, - зазначив білоруський кулінар.
Поки що його товар купують друзі через соціальні мережі, та згодом, коли отримає українське громадянство, обіцяє розширити справу. В планах — відкрити у Львові власний магазин сиро-в'яленого м'яса.