Львівські фехтувальники перемогли в Чемпіонаті України серед юніорів

Львівські спортсмени здобувають перемоги. Учні ЛДЮСШ №2 в складі збірної команди Львівської області успішно виступили в Чемпіонаті України з фехтування серед юніорів у м. Миколаєві 15-19 жовтня.

Про це ЗІКу повідомили у прес-службі ЛМР.

«У фінальному поєдинку з фехтування серед дівчат змагались дві учениці ЛДЮСШ №2 – Олена Шипілова (1994 р. н.) та Ірина Мадяр (1993 р. н.). У напруженій боротьбі з рахунком 15:13 перемогу святкувала О.Шипілова – І місце в особистих змаганнях, відповідно, І. Мадяр – ІІ місце.

Збірна команда Львівської області, яка складалася виключно з учнів ЛДЮСШ №2, у напруженій, безкомпромісній боротьбі перемогла одного з лідерів змагань – збірну команду Києва з рахунком 45:44, здобувши І місце.

Склад команди: Колесніков Пилип, Дикий Андрій, Асадулаєв Михайло та Ільїн Денис», – розповіла директор ЛДЮСШ №2 Ольга Винницька.

«Діти, які займаються спортом, – ростуть здоровими. А це – здорове майбутнє покоління, Тому місто ставить собі в пріоритет розвиток та підтримку юнацького та дитячого футболу», – наголосила керівник управління молоді, сім’ї та спорту Наталка Федорович.