У Львові пройде семінар з Айкідо Йосінкан

У 14-16 жовтня у Львові відбудеться 24 Міжнародний семінар з Айкідо Йосінкан. У межах семінару відбуватимуться тренування для дітей та дорослих, майстер-класи з айкідо, а також ембутакай – показові виступи-змагання (унікальний захід, спрямований на відродження старовинних японських традицій демонстрації та оцінювання якості виконання технік, згуртованості команд, чіткості та сили показаних прийомів).

Як повідомили zaxid.net у прес-службі Львівської міської ради, семінар відбуватиметься в СК «Динамо», що на вул. Вітовського.

«З березня 1997 року до цього часу ми намагались залучити до занять Айкідо якомога більше людей, запрошувати до нашого міста впливових японських та європейських майстрів цього мистецтва. В результаті, в нашій організації займається біля 200 осіб, серед яких багато як дітей, так й дорослих людей.

З 2003 року налагоджуються дружні зв’язки з різними школами Айкідо Йосінкан на Україні та у Європі, постійними гостями наших семінарів є колеги з інших міст України, з Польщі, Чехії, Росії та інших країн», - розповів організатор заходу, президент Академії Айкібудзюцу, головний інструктор Львівської обласної Федерації Айкідо Йосінкан сенсей Олександр Козловський.

До слова, вже вдруге на цю подію приїде до нашого міста майстер із Японії - голова організації Айкідо Йосінкан, син засновника Айкідо Йосінкан Ясухіса Сіода сенсей (8 Дан Айкідо Йосінкан, Токіо).