У Львові водій так уміло розвертав автобус, щоб зробив у ньому дірку (ВІДЕО)

Учора, 30 січня у Львові водій автобусу порвав гармошку, зробивши в ній дірку, коли здійснював поворот, - повідомляє кореспондент 032.ua

Відео, на якому видно усі дії водія, виклали у соціальній мережі Транспорт Львів. Користувачі почали активно обговорювати хто винний у транспортній пригоді: водій чи комунальники. Ось, що вони думають:

"Водій буде мати штраф і простой машини на ремонті. Це з тих даних, які маю від знайомих в парку великих машин. Згодом буде змушений віддати парку гроші які автобус мав би заробити, якщо б їздив на маршруті(знаю, що на 3а — 1300 грн/дані відносно старі, зараз може інакше/, на 16 — 2 з лишнім тис. за день). Автор дійсно не має рації. Підійди і скажи. Попробуй сам на такому на льоді поїздити і я подивлюся сільки гармошок ти порвеш і скільки автобусів побєш. А розказувати і знімати всі вміють. Ваша карикатура дійсно доречна"

"до водія підходили і казали. Другий раз коли вже порвав гармошку до нього негайно підбіг мужчина . Як видно на відео водій навіть не відкрив передніх дверей щоб дізнатись в чому справа. Цілком згідний. Дорогу там наврядче прибирали і керувати задньопривідним двадцятиметровим ЛАЗом важко , тим більше на льоді. Тобто краще відео було б не знімати і спокійно піти далі як зробили десяток пішоходів, котрі ловили " гав " поки автобус не виїхав?"

"19-метрові ЛАЗи насправді не особливо пристосовані для Львова, тим не менше, краще вони, ніж Еталони і подібний мотлох. А от щодо заднього приводу - не знаю, чи МАЗ-105 з середнім приводом повів би себе краще тут. До того ж, якщо узяти більш сучасний Маз 205 з його моторною шахтою навпроти середніх дверей, це дуже суттєвий недолік з точки зору пасажира".

Нагадаємо, кілька днів центрі Львова на перехресті вулиць Банкової та Дорошенка трапилась ДТП за участю автобуса №114 та автомобіля марки Хюндай.

Новини компаній
11:00, Сьогодні