Соцзахист Львова виплатить вдовам ветеранів УПА по 300 гривень

З нагоди відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці, яке відзначають 14 жовтня, управління соціального захисту Львівської міської ради виплатить одноразову грошову допомогу вдовам/вдівцям ветеранів УПА та вдовам/вдівцям політв’язнів – мешканців м. Львова, які перебувають на обліку у відділах соціального захисту. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Розмір допомоги - по 300 грн. На ці потреби в бюджеті міста передбачено кошти в сумі 36,9 тис. грн. Виплату проводитимуть відповідно до розпорядження міського голови.

«Щорічно, окрім систематичних соціальних гарантій з боку міста, ми намагаємось додатково охопити увагою, підтримкою людей, які боролись за наше вільне сьогодення в незалежній державі. Тому, маючи наявні можливості, ми намагатимемось й надалі їх використовувати, аби підтримати громадян, які боронили наше майбутнє від антиукраїнських сил», - розповіла Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту Львівської міської ради.

Довідка

Покрова Пресвятої Богородиці - християнське і народне свято, відзначається церквами східного обряду (православними та греко-католиками) 14 жовтня. З 1999 року свято Покрови в Україні відзначається як День українського козацтва. 1942 року у цей день було офіційно утворено Українську повстанську армію, тому традиційно це також день УПА.

15:00, Сьогодні
Новини компаній
13:00, Сьогодні