Львівським дітлахам пропонують ділитись ідеями, як зробити Львів кращим

В рамках конкурсу «Місто комфортне для життя», який триває у Шевченківському районі, для маленьких мешканців організатори проводять відкритий конкурс дитячої творчості «Я люблю своє місто».

«Творчість дитини – необмежена, як і техніка, в якій може бути виконаний дитячий твір, робота, малюнок. Це може бути аплікація, вірш,  малюнок, лялька, скульптура, сценарій, навіть короткий слоган або ідея-мрія, як зробити наше місто ще кращим. Дитячі уявлення настільки щирі і своєрідні, що обмежувати їх рамками немає жодної потреби», - зазначають організатори.

Діти можуть створювати роботи самі або користуватися допомогою люблячих батьків, дідусів, бабусь, братів, сестер і доброзичливих учителів чи сусідів.

Роботи та ідеї дітей, що будуть подані до 20 серпня, мають шанс бути озвученими чи показаними на урочистих з нагоди святкування Дня Незалежності, що відбудуться 24 серпня о 12.00 на центральній площі Шевченківського району Львова – проспекті Чорновола,61.

Незабором, орієнтовно в середині вересня, дитячі роботи презентують окремою виставкою.

 

Довідка 032.ua

Організатори конкурсу «Місто - комфортне для життя» - Шевченківська районна адміністрація Львівської міської ради та компанія «ЕКО-ДІМ». До організації конкурсу дитячої творчості «Я люблю своє місто» також долучилась початкова школа «ЕКОЛЕНД».