Ляльковий театр у Львові: які вистави покажуть в січні

До кінця січня у Львівському ляльковому театрі відбудеться низка заходів.

У січні в Львівському ляльковому театрі проведуть низку подій. Підготували різноманітні вистави навіть для наймолодших відвідувачів. Кореспондентка 032.ua пропонує дізнатися про заходи детальніше.

"Вистава-гра Сонячне небо"

Це вистава-гра для дітей. Актори створюватимуть різні пластичні композиції, що змінюють одна одну та є відкритими для участі. Мета вистави - створити комфортний простір для самовираження, відпочинку та тренування абстрактного мислення.

"Веселі Ангелята"

Це інтерактивна вистава за однойменною книгою Марічки Крижанівської. Діти зможуть себе уявити ангелятами та спробують пригадати – а що відбувалося з ними до їхнього дня народження. 

"Як нотки пісеньку складали"

Діти і батьки зможуть зануритися у казковий світ звуків та кольорів. Там живуть мама Ключ Соль та її дітки – різнокольорові нотки. Кожна нотка має свою особисту пісеньку і окрему барву.

"Зоря благодатна"

Ця вистава - можливість поринути у традиційну святкову атмосферу справжнього українського Різдва. Зокрема, мандрівний дерев'яний будиночок-сцена, канонічні лялькові персонажі, сакральні співи, народний гумор та жива музика/

"Стук-Грюк"

Це вистава для дітей віком від 0 до 3 років для ознайомлення малят з новими предметами, поняттями, звуками, світом. У ній застосовуватимуть комбінації різних фактур, кольорів, рухів.

"Засвітнє танго"

У цій виставі діють люди та ляльки, це сцена 16+. Міжвоєнний Львів. Велике місто живе, помирає, кохає, свариться, співає, а четверо юних друзів – українець, поляк, єврей та німець – шукають своє власне місце у цьому багатокультурному всесвіті.

"Дорога до Вифлеєму"

Вистава – більше ніж історія про народження Ісуса. Доля ослика, який везе маленького хлопчика на своєму візочку, – це розповідь про становлення особистості. 

"Святкові сни"

У сюжеті - Святко і його сестричка Дзвінка перебувають у передчутті Різдва, подарунків та інших святкових приємностей. Раптом з'являється чарівний промінчик, який запрошує їх у казкову мандрівку. Їх чекають дивовижні пригоди.

"Коза-Дереза"

Це розважальна казка для наймолодших відвідувачів. Вона розповідає, що трапляється, коли вчиняти нечесні вчинки. 

Читайте також: У Львові на Підзамчі з'явиться офісний центр замість занедбаної будівлі, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

Фото на головній: lvivpuppet.com