Львівські баскетболісти перемогли в ХІ Універсіаді (ФОТО)

Днями у Києві завершилися фінальні змагання XI літньої універсіади України з баскетболу серед чоловіків. Перемогу у фіналі змагань виборола збірна команда Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, сформована на основі студентської команди Національного університету “Львівська політехніка”. Про це 032 повідомили у Комітеті з фізичного виховання та спорту.

 

За перемогу у фінальній частини змагань боролися студентські збірні Львівської, Тернопільської, Запорізької, Миколаївської, Кіровоградської, Харківської областей та м. Києва.

Спочатку студенти Національного університету “Львівська політехніка” посіли перше місце у своїй підгрупі, перемігши з рахунком 67:63 студентів Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”, збірну Тернопільського національного економічного університету (92:67), а також команду Запорізького національного технічного університету (технічна перемога).

У фінальній частині змагань львів’яни обіграли головних суперників з Харкова – баскетбольну команду Харківської державної академії фізичної культури з рахунком 97:88.

Зазначимо, що основа команди-переможця ХІ Універсіади України з баскетболу – збірної Львівщини – представлятиме Україну на всесвітній Універсіаді в Казані.