Львівська дитяча залізниця відкриває новий сезон

Дитяча залізниця у Львові відкриває новий сезон. Напередодні до юних залізничників завітали правоохоронці транспортної міліції.

З директором Львівської дитячої залізниці Дмитром Венгером зустрівся начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк. У ході зустрічі були обговорені питання спільної профілактичної роботи серед юних залізничників.

 Начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Ігор Чердак розповів присутнім дітям про відповідальність яку несуть порушники правил безпеки на залізничному транспорті. І якщо спершу в розповідях про розбитті вікна та розмальовані фарбою вагони серед присутніх викликали посмішки, то вже підчас розповіді про загиблих та травмованих школярі замислилися і навіть потім обговорювали між собою ці випадки. 

У підготовці до сезону літніх перевезень на Львівській дитячій залізниці активну участь прийняли працівники транспортної міліції. Тому юні залізничники, показали правоохоронцям класи, де проводиться навчання та свою гордість – локомотивне депо. Саме там вже закінчувалися підготовчі роботи по підготовці локомотива до літнього періоду. А тому усіх бажаючих вони запрошують 9 травня об 11 годині в Стрийський парк на станцію Сонячна, де і відбудеться дійство.

Довідка: Львівська дитяча залізниця – маленька залізнична країна в багатому історією, стародавньому Львові. І ось вже на протязі більше 60 років тисячі хлопчиків та дівчаток пройшли тут навчання залізничних професій. Декотрі з них після закінчення середньої школи зв’язали своє життя з Львівською залізницею.