Робота без досвіду у Львові. Де та скільки можна заробити

Журналісти 032.ua підготували 10 вакансій, які не потребують досвіду роботи.

Зараз львів’яни активно почали шукати роботу без досвіду. Її можна знайти за допомогою різноманітних додатків, соціальних мереж та на інших платформах. Аби зекономити час читачів, редакція 032.ua зробила добірку свіжих вакансій у Львові.

Вакансія викладача англійської мови Львів

телефон: 063 821 26 45

Мовна школа шукає викладача англійської мови для дітей від 3 до 10 років. Головне для кандидата дружність та знання методик викладання для дошкільнят, дітей молодшого шкільного віку. На посаду можуть взяти людини без досвіду роботи. Заробітна плата залежить від кількості проведених занять.

Вакансія викладача продовженого дня у школі Львів

телефон: (032) 237-30-46

У школу на вулиці Степана Бандери шукають вихователя для групи продовженого дня. На посаду готові взяти студента або людину з інвалідністю. Вимога для кандидата - повна середня освіта.

Вакансія оператора прямого ефіру у Львові

телефон: 063 615 08 07

У Львові шукають оператора прямих ефірів для геймерів. Ця вакансія чудово підійде для людей з навичками роботи у прямому ефірі та OBS. Серед вимог до кандидатів: знання англійської мови (розмовний рівень), вік від 18 років, базові знання програми OBS, пунктуальність та стресостійкість.

Вакансія продавця кондитерських виробів у Львові

телефон: 063 625 55 00

У магазині солодощів, кави та чаю відкрилася вакансія продавця-консультанта. На посаду шукають людину комунікабельну, чесну та зі вмінням швидко рахувати. Перший тиждень буде стажування. Роботодавці готові взяти студента та людину без досвіду роботи.

Вакансія менеджера з продажу у Львові

телефон: 099 701 93 32

У команду сайту 032.ua шукають менеджера з продажу. У обов’язки людини входитиме пошук нових клієнтів та підтримка зв’язку із старими, продаж реклами на сайті, проведення переговорів та зустрічей із замовниками. На роботу можуть взяти студентів та людей без досвіду.

Вакансія оператора поштового відділення у Львові

телефон: 067 402 96 69

На вакансію оператора поштового відділення у Львові готові взяти людину відповідальну, без досвіду та зі знанням програми 1С. Серед обов’язків кандидата будуть: оформлення експрес-накладних, внесення даних в програму 1С, здійснення взаєморозрахунків з клієнтами, розвантаження та завантаження автомобіля (вантажі до 30 кг) та проведення грошових переказів.

Вакансія кухара-кондитера у Львові

телефон: 095 480 05 00

Міжнародна торгова марка шукає кухарів-кондитерів на повну (графік роботи 3/3, зп — 42 грн/год) та неповну зайнятість (пт-нд та всі святкові дні, зп — 35 грн/год). Працівнику потрібно буде готувати вафлі та підтримувати чистоту у закладі.

Вакансія асистента фотографа у Львові

телефон: 063 529 33 16

Фотостудія у Львові відкрила вакансію помічника фотографа. Шукають людину, яка повинна вести підрахунок вартості покупки, супроводжувати покупця до закриття угоди, підготувати товари, проводити інвентаризацію товарів. Кандидат повинен вміти працювати з Adobe Photoshop, Adobe Lightroom та фотоапаратом дзеркалкою або бездзеркалкою.

Вакансія вантажника-комірника у Львові

телефон: 0976601511

На ринок у Львові шукають вантажника-комірника. Людина повинна розвантажувати товари, займатися їх подачею та видачею. За домовленістю роботодавець обіцяє гнучкий графік для студентів.

Вакансія помічника директора у Львові

телефон: 095 567 78 08 (098 358 18 28)

Компанія, що розташована у центрі Львова відкрила вакансію помічника директора. Кандидата готові взяти відповідального та на вільний графік роботи. Претендент повинен контролювати та купляти розхідні матеріали, контролювати роботу приміщення та усувати проблеми у разі їх виникнення, виконувати додаткові завдання директора.

Вакансія швейцара у Львові

телефон: 050 430 43 55

У готельно-ресторанний комплекс на вулиці Грабовського у Львові шукають швейцара. Кандидат повинен знати англійську мову на середньому рівні, зустрічати гостей, допомагати з багажем, супроводжувати гостей до готельних номерів. Графік роботи: 2/2 з 8:00 до 20:00 та з 20:00 до 8:00

Читайте також: Гірськолижний курорт “Плай”: скільки коштує відпочити на Львівщині

Новини компаній
11:00, Сьогодні