Казначейство заборгувала Львову 13 млн., на Львівщині загинуло шість молодих людей, львів'яни познайомились з «Солодким печивом» Дарії Цвек

Державна казначейська служба станом на 9 квітня не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 12 млн 488 тис грн. 

Казначейство не перераховує понад 9 млн 285 тис грн. до спеціального фонду міського бюджету розвитку. Понад 3,2 млн грн. складає заборгованість до загального фонду, з них на 2 млн 192 тис грн. не виконують платіжних доручень районних адміністрацій: 350 тис грн. на поточний ремонт житлового фонду, 100 тис грн. – на придбання піскосуміші, 1 млн 742 тис грн. – на поточний ремонт доріг, озеленення та санітарну очистку.

А у приватному будинку в смт Івано-Франкове знайдено мертвими шість молодих людей.

"Це місцеві жителі, які вчора зібралися в будинку на застілля", - розповіла начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області Світлана Добровольська.

За її словами, в даний час працює слідчо-оперативна група. Причини смерті людей встановлюються.

Крім цього  у приміщення кав’ ярні «Львівські пляцки» відбулось знайомство  з новим виданням кулінарного бестселера Дарії Цвек «Солодке печиво».

«Після 25-річної перерви кулінарний бестселер повертається до господинь», -кажуть у «Видавництві Старого Лева».