Собака, якого жорстоко побили на Львівщині, вижив, - ВІДЕО

26 грудня стало відомо, що у Бродівському районі на Львівщині двоє підлітків жорстоко познущалися із собаки. Хлопець запхав тварину у мішок і лупцював палкою, дівчина знімала усе на відео та заливалася сміхом. На підлітків не вплинуло навіть жалібне скавуління собаки.

Як передає 032.ua, коли відео жорстокого поводження з твариною потрапило у мережу, громадськість неабияк обурилася та почала шукати винних у інциденті. Спершу була інформація, що тварина після побиття померла. Згодом Оксана Кринська-Чорній повідомила, що собака таки вижив і його завезли у лікарню. Знайшли побиту тварину у селі Суходоли Бродівського району на купі сміття.

За деякий час користувач Артем Вікторович оприлюднив відео живого собаки та запитав у ветеринара, чи той буде жити. Лікар відповів ствердно, зараз чотирилапого доглядають у клініці.

У поліції львівської області тим часом розшукують зловмисників, які побили тварину. Нагадаємо, кримінальний кодекс України передбачає відповідальність за жорстоке поводження з тваринами, максимальне покарання - до 8 років ув'язнення.

Читайте також: Львівські лікарі врятували 11-річного хлопчика з гноєм у мозку, - ФОТО

Новини компаній
11:00, Вчора