18 червня у Львові очікують грози і град: прогноз погоди

Фото умовне, Олег Кохан

До кінця тижня у Львові й області прогнозують дощі та грози. У четвер, 18 червня, очікують шквали до 15 - 24 м/с. Місцями можливий град діаметром 6 - 19 мм.

За даними sinoptik.ua, завтра сонце не вигляне з-за хмар: увесь день буде хмарно. Після обіду можливий дощ, який падатиме до самого вечора. Стовпчики термометрів прогріються до +24 градусів. У народі в цей день вшановують пам'ять священномученика Дорофія. З цієї дати розпочинаються найкоротші, "горобині", ночі.

19 червня погода у Львові теж не дуже тішитиме: з самого ранку небо вкриють хмари, які протримаються аж до вечора. У другій половині дня прогнозують дощ. Максимальна температура повітря - 22 градуси із позначкою "+".

Не проясниться небо і на вихідних. У суботу, 20 червня, та у неділю, 21 червня, прогнозують негоду: слід очікувати дощів у другій половині доби. Температура - до +22 градусів тепла. У неділю зранку мороситиме, а сильніший дощ падатиме упродовж другої половини дня. Під вечір гроза лише посилиться. Львів'янан не варто чекати потепління: максимальний показник буде +21°С.

Зазначимо, у разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, львів'яни можуть телефонувати на "Гарячу лінію міста" за коротким номером 15−80. Звернення приймають і на тематичному сайті та у фейсбуці.

Читайте також: В Україні продовжили адаптивний карантин до 31 липня

20:00, Сьогодні