Дворазовий срібний призер Олімпійських ігор відкрив у Львові Всеукраїнський юнацький турнір з дзюдо

23 лютого 2013 року у львівському Палаці спорту «Динамо» (вул. Вітовського, 53) завершився традиційний Всеукраїнського турніру з дзюдо «Кубок Динамо»серед юнаків 1999-2000, 2001-2002, 2003-2004 р.н.

 На урочистій церемонії відкриття змагань виступив Заслужений майстер спорту України, дворазовий срібний призер Олімпійських ігор, прапороносець Олімпійської збірної в Лондоні Роман Гонтюк. Учасників змагань вітали також заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Оксана Вацеба, заступник голови обласної організації ФСТ «Динамо» Віктор Яцковець, представники українського козацтва та ще один уславлений український дзюдоїст учасник Пекінської Олімпіади Геннадій Білодід.

Посвідчення майстра спорту з дзюдо на відкритті турніру отримав молодий львівський динамівець, вихованець Львівського училища фізичної культури Олег Овчаренко, який нещодавно переміг на Чемпіонаті України з дзюдо у своїй віковій групі.

Участь у змаганнях взяли 370 кращих юних спортсменів-дзюдоїстів, вихованці спортивних шкіл та клубів України та команда з Польщі.

Серед організаторів змагань: управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства “Динамо” України, відділення дзюдо Львівської КДЮСШ «Атлет».