Як зізнаються в коханні у Львові: 5 оригінальних освідчень, - ФОТО

Львів часто називають маленьким Парижем і не випадково: історичні вулички центральної частини міста, велика кількість оглядових майданчиків та кретивних просторів сприяють закоханим.

Кореспондент сайту 032.ua поспілкувався із засновницею івент-компанії Flash Day agency Тетяною Барнович та дізнався про 5 найбільш оригінальних освідчень, які робили закохані у Львові та неподалік нього.

Освідчення з аквалангістом

Закохані приїхали до Львова на вікенд та вирішили відвідати заклад, де в двоповерховому акваріумі водяться риби та акула. У певний момент, в акваріум спустився аквалангіст, щоб погодувати рибок. Дівчина спостерігала за дійством, аж раптом аквалангіст дістав табличку з написом: "Танюша, виходь за мене!". Дівчина довго не могла оговтатись від побаченого та сказала коханому: "ТАК!".

Освідчення під час польоту на параплані

Хлопець вирішив вразити свою кохану так, щоб вона не забула цей день ніколи. Під час звичайного походу в гори, він запропонував їй політати на параплані. Дівчина була в захваті від польоту, милуючись красою Карпат. Пролітаючи над полониною, вона помітила величезний напис: "Оксана, виходь за мене!", дуже розчулилась, і довго не могла в це повірити. Після приземлення, хлопець зустрів кохану з букетом її улюблених квітів, а вона із впевненістю відповіла йому "ТАК!".

Лицарське освідчення

Хлопець вирішив завоювати руку і серце коханої у лицарському поєдинку: для цього організували зйомку середньовічного фільму із запеклими боями. Герой виконував головну роль у фільмі, тож відвідував спеціальні тренування упродовж цілого місяця. У день самої зйомки, для освідчення підготували знімальний майданчик з відповідним антуражем і глядачами, серед них - і майбутня наречена. Дівчина не здогадувалась, що її коханий - головний лицар, оскільки він був в обладунках. Під час поєдинку хлопець вибив меча у супротивника, зняв шолом, підійшов до своєї коханої, став на коліно та попросив її руки та серця. Дівчина була вражена, і звісно ж, погодилась вийти заміж за свого лицаря.

Освідчення під час "підставної" весільної церемонії

Це був той момент, коли йдеш на весільну церемонію до друзів, а потрапляєш на свою власну. Професійна ведуча, струнний квінтет, велика кількість запрошених гостей - все було дуже правдоподібно. Але коли ведуча запросила нареченого спуститись сходами, а замість нього вийшов коханий дівчини, то вона не розуміла, що відбувається. Хлопець пройшов червоною доріжкою та в найщиріший спосіб зізнався своїх коханій у почуттях. Бурхливі оплески заполонили залу, а глядачі не могли стримати сліз, адже це був один з найчуттєвіших моментів у житті пари.

Освідчення в дельфінарії

Хлопець вирішив втілити в життя мрію коханої і запросив її відвідати дельфінарій. Закохані приїхали на виставу та разом з іншими глядачами спостерігали шоу, а після завершення програми відбувся розіграш безкоштовного плавання з дельфінами, у якому пара перемогла. Закохані насолоджувались моментом, малювали та плавали з дельфінами. Дівчина настільки захопилася процесом, що не помітила, як її коханий випадково зник. Тоді дельфін підніс дівчині каблучку, і під музичний супровід скрипаля, вийшов хлопець з великим букетом квітів та зробив пропозицію руки і серця! Дівчина була дуже вражена сюрпризом коханого та погодилась стати його дружиною!

Нагадаємо, раніше у Львові айтішник зізнався у почуттях своїх коханій у фойє аеропорту та подарував їй Porsche Cayenne.

Фото надані Flash Day agency

Повне або часткове копіювання матеріалу без письмової згоди редакції забороняється та вважається порушенням авторських прав