У Львові комунальники перевірять системи газопостачання будинків

Сьогодні, 28-го серпня, через нічний обвал будинку у Дрогобичі, мер Львова Андрій Садовий дав доручення перевірити системи газопостачання будинків міста. 

Про це повідомили у прес-службі ЛМР, передає 032.ua. 

«Вночі у Дрогобичі сталася дуже неприємна ситуація — обвалився будинок. Висловлюю співчуття усім потерпілим від цього випадку. Даю доручення департаменту житлового господарства забезпечити обстеження систем газопостачання у наших будинках", - зазначив під час сьогоднішньої апаратної наради міський голова.

Так, за словами Андрія Садового, окрім додаткових перевірок, необхідно посилити інформування мешканців про правильне поводження з побутовим газом. 

"На дошках оголошень в будинках необхідно розмістити інформаційні повідомлення. Також керівникам Рудного, Винників та Брюхович потрібно долучилися до інформування своїх мешканців", — наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, за останньою інформацією, внаслідок обвалу будинку у Дрогобичі, який стався сьогодні близько третьої ночі, загинуло двоє осіб, сімох людей госпіталізували. У "Львівгазі" спростували інформацію про те, що обвал був спричинений вибухом газу. Пошуково-рятувальні роботи на місці події тривають.