У Львові тимчасово припинять подавати гарячу воду: коли і за якими адресами

Щорічні гідравлічні випробування у Львові, через проведення яких припинять подачу гарячої води мешканцям міста, у 2019-му розпочнуть 6-го травня.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на “Гарячу лінію міста”.

Як зазначили у міському управлінні інженерного господарства у відповідь на запит львів’янки Галини Лобатин, ЛМКП "Львівтеплоенерго" і ЛКП "Залізничнетеплоенерго" розпочнуть гідравлічні випробування уже з 6-го травня.

Зокрема, від об'єктів Львівтеплоенерго (ТЕЦ-1, ТЕЦ-2 та ТЦ "Південна") - усі котельні розпочнуть гідравлічні випробування з 6 травня. 4 котельні  "Залізничнетеплоенерго" також припинять подавати гарячу воду з 6 по 20 травня. Ще 6 котелень - зупинять подачу гарячої води 13 по 27 травня.

Відновити гаряче водопостачання "Львівтеплоенерго" має з 1-го червня, "Залізничнетеплоенерго" - з 28-го травня.

Перелік вулиць, де вимикатимуть гарячу воду: 

Читайте також:  Великдень-2019: усе, що варто знати, традиції та історія свята

Нагадаємо, у квітні 2018-го року у Львові зареєстрували петицію проти довгострокового відключення гарячої води у місті.

Авторка петиції, яку підписало понад 500 львів'ян, вимагала зменшити тривалість проведення щорічних гідравлічних випробувань та “припинити це знущання з громадян міста".

Під час розгляду петиції у мерії, 21-го червня, депутати погодили встановлення мінімального терміну проходження гідравлічних випробувань у Львові — три тижні, при цьому дозволивши за необхідності продовжити цей час.

20:00, Сьогодні