У Львові розпочалось різдвяне будівництво (ФОТО)

Львів готується до відкриття IV Різдвяного ярмарку. У центральній частині міста встановлюють дерев’яні будиночки для учасників та здійснюють монтаж основної експозиції на пр. Свободи.

 Вже встановлено частину будиночків на Площі Ринок.

2 (1)

 

 Цього року Різдвяний ярмарок буде працювати з 11 грудня до 14 січня та стане епіцентром святкування зимових свят у Львові.

Зокрема, торгові павільйони будуть розміщені на східній стороні пл. Ринок та на центральній алеї пр. Свободи.Різдвяний ярмарок – це маленьке святкове містечко, де львів’яни та гості міста зможуть не лише добре відпочити та покуштувати страви національної кухні, а й придбати цікаві подарунки для своїх рідних та друзів.На території Ярмарку постійно діятимуть три сектори: гастрономічний із презентацією страв національної кухні, сувенірний із виставкою-продажем виробів кращих народних майстрів України та «Територія різдвяного настрою», де на відвідувачів будь-якого віку чекатиме насичена розважальна програма.Як наголосила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич, на ярмарку підприємці зобов’язані торгувати товарам тільки українського виробництва.Різдвяний ярмарок та Льодовий будинок працюватимуть у робочі дні з 11:00 год. до 22:00 год., а у вихідні та святкові дні – з 10:00 год. до 23:00 год.

Паралельно зі встановленням дерев’яних будиночків тривають роботи з відновлення пр. Свободи після ЄВРО 2012. Роботи триватимуть до кінця листопада. За цей час відновлять площу перед Оперним театром, центральну пішохідну алею та зелену зону.

1 (1)

 

Новини компаній
13:00, Вчора