Свято Шоколаду у Львові

Свято Шоколаду збере ласунів 14-17 лютого у Львівському Палаці Мистецтв. Родзинкою 2013 року стане те, що буде окрема зона, на якій себе презентуватиме найбільший шоколадний фестиваль світу – EuroChocolate фестиваль у Перуджі.

«Наступного року на цьому фестивалі буде вкотре побитий рекорд по кількості представлених видів шоколаду та шоколадних виробів. Ми досягли домовленості з фестивалем шоколаду в Перуджі. Це найбільший в світі шоколадний фестиваль. А тому всі поціновувачі шоколаду зможуть посмакувати найсмачнішими італійськими солодощами у Львові на Святі Шоколаду. Відвідувачі фестивалю зможуть побачити безліч скульптур з шоколаду, які створюватимуться на їхніх очах, почують національні колективи з країн, які відомі виробництвом шоколаду, зокрема з Колумбії і, звісно, знайдуть той шоколад, який смакуватиме їм найбільше», - розповідає організатор VI Свята Шоколаду Андрій Сидор.

Також впродовж чотирьох днів відвідувачі «шоколадного дійства» матимуть змогу побувати на ярмарку-презентації шоколадних виробів найкращих представників цієї індустрії, взяти участь у майстер-класах від професійних шоколатьє, поласувати шоколадними виробами ручної роботи, які запрезентують найкращі кондитерські Львова та всієї України, стати свідком створення близько півсотні унікальних скульптур з величезних брил шоколаду, побувати на показі шоколадних суконь за участі українських дизайнерів - ШокоFashion та долучитись до різноманітних шоколадних майстер-класів – найсолодше свято дарує найсолодші враження!

20:00, Сьогодні
15:00, Сьогодні
Новини компаній
13:00, Сьогодні