Школярі із багатодітних сімей отримають канцелярські приладдя

У листопаді діти із багатодітних сімей в яких виховується четверо та більше дітей отримають набори з зошитів, ручок, циркуля та папки-конверта. Про це повідомили у прес- службі ЛОДА.

У Львівській  області триває реалізація Обласної соціальної Програми покращення соціального захисту багатодітних сімей Львівщини. В межах реалізації програми у 2012 році понад 12 тисяч школярів отримають безкоштовно канцелярські приладдя.

На початку листопада управління з питань сім’ї та молоді облдержадміністрації передало канцтовари керівникам відділів сім’ї та молоді райдержадміністрацій для подальшого їх отримання школярами протягом листопада 2012 року.

Канцтовари дітям з багатодітних сімей міста Львова вручатимуться впродовж 12-20 листопада 2012 року представниками управління з питань сім’ї та молоді облдержадміністрації, службою у справах дітей облдержадміністрації та обласним центром соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді.

Коротка довідка:

З метою реалізації даної програми та закупівлі якісних канцтоварів для потреб дітей різного шкільного віку, управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації провело в червні 2012 року громадські слухання, в межах яких було погоджено закупівлю наступних товарів:

- зошити (в тому числі в клітинку на 24, 36, 48, 60 аркушів та лінійку на 24 аркуші);

- ручки (в тому числі, фіолетового, синього, червоного та чорного чорнила);

-   інше(циркулі,папки-конверти). -     За результатами конкурсних торгів було здійснено закупівлю:

- 417 тисяч зошитів, в тому числі: 105 тисяч зошитів в клітинку на 24 аркуші, 80 тисяч зошитів в клітинку на 36 аркушів, 70 тисяч зошитів клітинку на 48 аркушів, 55 тисяч зошитів в клітинку на 60 аркушів та 107 тисяч зошитів в лінійку на 24 аркуші;

- 100 тисяч ручок, в тому числі: 50 тисяч фіолетового чорнила, 30 тисяч синього чорнила, 10 тисяч чорного чорнила та 10 тисяч червоного чорнила.

- 12 150 циркулів та 12 150 папок-конвертів (з розрахунку по одному на кожну дитину).

20:00, Сьогодні