Пожежі на Львівщині: горіли дві іномарки, комбайн та дві квартири

Учора у Львові на вул. Шептицьких, 31 у квартирі на третьому поверсі триповерхового житлового будинку спалахнуло полум’я.

Вогонь знищив меблі, ліжко та речі домашнього вжитку на площі 5 м кв. Збитки – 10 тисяч грн. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Сьогодні вранці надійшло повідомлення про пожежу в місті Дрогобич на вул. Св. Юра, 97 в цегляному гаражі. Вогнем знищено автомобіль «Ланос», 2009 року випуску. Також пошкоджено покриття гаражу, інформує ГУ Держтехногенбезпеки у Львівській області.

Збитки – 50 тисяч грн. Ймовірна причина пожежі – занесення стороннього джерела запалювання ззовні невідомою особою, тобто, підпал.

Також вранці пожежа спалахнула у с. Поляна Хирівська Старосамбірського в цегляному гаражі. Вогнем знищено дах, автомобіль ”Мерседес Спрінтер”, 1999 року випуску, комбайн “Джундір”, 1990 року випуску, речі домашнього вжитку на площі 60 м кв.

Збитки прямі 60 тисяч грн. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

У м. Стрий, що на Львівщині, в одній із квартир дев’ятиповерхового будинку, що на вул. Січових Стрільців, виникла пожежа. Ймовірна причина лиха – коротке замикання електропроводки в пральній машині. Постраждала літня жінка, яка отруїлась продуктами горіння. Крім того, полум’я знищило пральну машину та речі домашнього вжитку.