Про неоплачений квиток львів'ян у транспорті запитуватимуть «тайфунівці»

У міському електротранспорті тривають перевірки пасажирів щодо оплати за проїзд. Контролери у львівських трамваях та тролейбусах й надалі працюють разом із охоронцями агентства безпеки «Тайфун».

Як розповідають в управлінні транспорту і зв’язку ЛМР, ініціатива залучити до роботи контролерів і працівників охоронної фірми з’явилась після того, як було проаналізовано доходи від надання послуг ЛКП «Львівелектротранс» і виявлено, що багато людей не оплачують за проїзд. 

Предлагаем всем желающим заказ авиа билетов. Вы сможете добраться в любую точку мира.

Команди працюють спільно з 1 липня, проте лише контролер має право на штрафні санкції стосовно неплатників, працівник охоронної фірми має право лише на перевірку квитка.

Нагадаємо, починаючи з 1 червня, в електротранспорті діють квитки нового зразка. Нові квитки ввели в першу чергу тому, що квитки старого зразка дуже часто підробляли.

Підроблені талони від справжніх легко відрізнити за голографічною стрічкою – вона має переливатися різними кольорами на світлі й містити чіткі написи: «Україна» або «Захист контролю» чи обидва одночасно. Нові квитки з голографічними стрічками діють з 12 червня.

Голографічна стрічка нанесена тільки на загальні квитки, пільгові проїзні документи не мають такого захисту. Підроблені талони від справжніх  відрізняється малюнком, кольором, голографічна стрічка є тьмяного сірого кольору і жодного слова там прочитати неможливо, -  Управління транспорту та зв’язку

Довідка

Контактний номер ЛКП «Львівелектротранс»: (0322) 38-68-50.

ЛКП «Львівелектротранс» закликає мешканців оплачувати за проїзд та бути уважними при придбанні квитків.

 

Новини компаній
13:00, Вчора