Обери собі друга: 10 чудових собак, які шукають родину (ФОТО)

032.ua спільно з ЛКП «Лев» у спецпроекті «Вони чекають на тебе» продовжує публікувати інформацію про безпритульних собак, які хочуть знайти свій дім. Ось, десять чудових чотирилапих, які цього тижня шукають нове помешкання і чекають свого господаря в ЛКП "Лев":

МІКІ.

Молода собаця віком до одного року. Енергійна, грайлива, гавкуча. Слухняна та піддається навчанню. Буде чудовим другом для всієї родини!

УСЯ.

Чудова молода собака віком близько одного року. Стане чудовим другом та охоронцем. Любить лащитись, спокійна та виважена. Дружня до інших собак.

ФІБІ.

Молода красуня з проникливим поглядом. Розумна, виважена та слухняна. Стане найвірнішим , вірний охоронець та друг.

ЛІКА.

Чудова молода собачка. Життєрадісна, енергійна, гавкуча. Якщо ви шукаєте друга та охоронця для своєї сім’ї, приходьте знайомитись з цією красунею.

МАЦЬОПКА.

Молоденька собачка віком до 1 року. Вона – невеликого розміру і ще та чистюля, тож може жити у квартирі.

ДУНЬКА.

Молода собака, яка пройшла курс навчань у кінолога. Добре піддається навчанню. Стане надійним, вірним охоронцем.

ВУХАСТА.

Молода вівчарка віком до року. Гіперактивна та гавкуча. У хорошого господаря стане чудовим другом та охоронцем, потребує постійних тренувань та спілкування. Про її вроду взагалі зайве щось казати!

Також продовжують шукати господаря неймовірні дівчата: Карі, Тигрюля та Розалі. Запрошуємо познайомитись з ними, може саме такого друга ви шукаєте усе життя!

На фото: Карі. 

На фото: Розалі.

Фото ЛКП "Лев"