День сміху: як депутатів Львівської міськради розігрували свого часу на 1 квітня

Вже завтра люди по всьому світу будуть відзначати День дурня або  Міжнародний день сміху. Цього дня, як правило, кожен намагається смішно розіграти свого родича, друга і просто незнайомих людей. А сайт 032.ua вирішив запитати у депутатів міської ради Львова про розіграш на 1 квітня, який запам’ятався їм на все життя. 

Ігор Зінкевич, депутат фракції "Укроп" у Львівській міській раді.

"Рівно рік тому відбувся розіграш Андрія Івановича Садового, щодо закриття групи і громадської організації "Варта-1". Розіграш транслювався на львівському радіо, а в повідомленні звучало, що Андрій Іванович не бачить доцільності в цьому проекті, а я ніби-то погоджуюсь, і 1-го квітня закриваю "Варту-1". Після цього мені ще 2-3 тижні телефонувало багато людей, які були шоковані цим повідомленням. Тож мусив всім пояснювати, що це був просто розіграш".

Андріян Гутник, депутат фракції "ВО Свобода" в міськраді Львова.

Минулого чи позаминулого року працівники «Аквапарку» найняли професійних акторів, які прийшли перевіряти роботу об’єкту, як в програмі Ольги Фреймут, де вона перевіряє якість, чистоту приміщень. І ці актори дві години ходили по «Аквапарку», ніби від цієї телепередачі проводили аудит. Звичайно всі працівники, адміністрація були напружені, дуже переживали. І вже під кінець з’явилися оператори, які розповіли, що це такий першоквітневий жарт.

Валерій Веремчук, голова фракції «Громадський рух «Народний контроль» у ЛМР.

В студентські, шкільні роки дуже багато таких розіграшів було. Я сам, як організатор, зривав викладачам пари, виводив весь потік із пар, вигадувавши різноматні байки. Жив у гуртожитку, тому зі мною друзі теж жартували 1-го квітня. Наприклад, зникала вода в душі, коли вона була дуже потрібна. Дуже яскравого розіграшу не можу згадати, багато всякого смішного та веселого було.

Петро Адамик, депутат фракції Блок Петра Порошенка "Солідарність".

За часів юності було багато усяких розіграшів. Все було. Друзі так мене жорстко мене розігрували, що я їздив на вокзал зустрічати неіснуючі поїзди. Ну, а за останній час, я вже таких розіграшів не пригадую.

А який розіграш найбільше запам'ятався Вам? Відповіді пишіть у коментарях. З Днем сміху, шановні читачі!:)