Львівські діти презентували гімн до Євро-2012 (ФОТО)

Сьогодні, 21 травня, музичний театр «Погулянка» презентував громадськості композицію «Ми віримо, у Львові ЄВРО буде!». У постановці музичного театру взяли участь близько 40 дітей, віком від 5 до 21 року, повідомляє Медіа-центр «Львів 2012».

«В нас, в музичному театрі, є багато дітей, які цікавляться футболом. Цю композицію ми створили приблизно півтора року тому. Ми пам’ятаємо всі ті вагання – коли були суперечки, чи буде ЄВРО у Львові, чи не буде. Діти дуже переживали. Я побачила, що вони переживають і ми вирішили створити таку оптимістичну композицію, що ЄВРО у Львові таки буде. Сьогодні ми цю композицію даруємо Львову», - каже Віра Соломіна, керівник музичного театру «Погулянка».

Як повідомила Віра Соломіна, є два варіанти пісні: «Ми віримо, у Львові ЄВРО буде» і «Ми знали, в Україні ЄВРО буде».

«Коли ми записували пісню «Ми віримо, у Львові ЄВРО буде», мене діти запитували – а що буде, коли таки ЄВРО точно буде. Вони хвилювалися, що пісня стане неактуальною. Ми вірили, що все таки Львів підготується на всі 100% і записали ще один варіант пісні, що ЄВРО у Львові таки є. Наші очікування справдилися», - підсумувала Віра Соломіна.

«Пісня виникла не спонтанно, бо я сам колишній футболіст. Коли йшли дебати – буде чи не буде ЄВРО у Львові, я вірив, що воно все-таки у Львові буде. Львів – ворота в Україну, культурна столиця», - додав Богдан Пісний, автор слів пісні.