Львів приймає промотур чемпіонату з брейк-дансу

13 травня у Львові відомий корейський танцівник Діффер проведе безкоштовно майстер-клас в рамках Міжнародного чемпіонату з брейк-дансу Burn Battle School.

Майстер-клас відбуватиметься з 12:00 до 20:00 год у спортивному комплексі «Локомотив» (вул. Федьковича, 30; 3-й поверх, ігрова кімната № 59). Гість заходу – b-boy Differ з Кореї. Повідомляє прес-служба міськради.

«Справжньою подією стане приїзд зіркового гостя – Діффера, оскільки цей гість вважається одним з найпопулярніших у світі і входить до рейтингу 10 найкращих танцюристів світу», - зазначив організатор промотору Владислав Салун.

Нагадаємо, фестиваль включає два етапи:

- промо-тури у 4-х частинах України (Схід, Захід, Південь, Північ) – це 7-ми годинні заходи з безкоштовним входом, які включають: майстер-класи від легендарних бі-боїв зі всього світу, їх розповідь про свою школу баттлу, а також – вільні круги, що дозволяють показати себе і свій рівень; цього річ розпочинається з Києва (11 травня),а проходитиме також у Львові (13 травня), Харкові (25 травня), Одесі (27 травня)

- триденний чемпіонат, на якому змагаються кращі брейк-данс команди Європи и світу. Програма чемпіонату включає: командні баттли 5х5, баттли 1х1 серед b-girls (дівчат), kids (дітей) и b-boys (хлопців), а також майстер-класи, круги, warm-up-пати и afterparty. На переможців чекають призи.

Для реєстрації в баттли по системі «Всемогутній бі-бой» необхідно відправити лист за адресою: bbs_lvov@ukr.net. У листі потрібно вказати: ім’я та прізвище, нікнейм, команду, місто, контактний телефон. Слід звернути увагу, що зареєструватись і взяти участь можуть лише 32 бі-боя. Після реєстрації в Інтернеті необхідно підтвердити свою присутність безпосередньо в залі 13 травня о 12:00 год.

Зазначимо, Burn Battle School - Міжнародний чемпіонат з брейк-дансу, який щорічно проходить в Україні. Основним завданням Battle School є розвиток справжнього і якісного хіп-хопу в Україні. Організатори пропагують любов, повагу, єдність, дружбу і веселощі, ставлять за завдання з допомогою життєвих прикладів найбільш успішних, легендарних танцюристів планети поділитися досвідом і зарядити енергією, надихнути кожного бі-боя України і планети. Організатори закликають кожного бі-боя не боятись розвивати свій власний стиль, створювати свою історію і робити свій власний внесок у загальну культуру. Проект організатори називають соціальним через його філософію, завдяки якій Burn Battle School сьогодні вважається одним з найкращих молодіжних субкультурних фестивалів світу.