У Львові автомобіль патрульних збив жінку на пішохідному переході: з'явилися офіційні подробиці ДТП

Командир першого батальйону патрульної поліції Львова Світлана Гірняк прокоментувала наїзд службового автомобіля патрульних на жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході у центрі Львова. 

Про це повідомляє сайт міста Львова, 032.ua.

За словами Світлани Гірняк, на момент ДТП на пішохідному переході не працювали світлофори. 

"Дотримуючись правил дорожнього руху, патрульний автомобіль, який рухався з другорядної дороги перетинаючи основну, намагався переконатися у безпечності переїзду перехрестя і дивлячись ліворуч не побачив жінку, яка вийшла перед службовим автомобілем. 

Автомобіль здійснив зіткнення, але оскільки жінка, яка йшла перед службовим автомобілем, встала та сказала: “ хлопці, я вам вибачаю, не маю претензій до вас і дуже поспішаю” і пішла, патрульні не встигли навіть дізнатись її особи та місця проживання", - говорить Світлана Гірняк. 

Також вона зазначає, що за фактом ДТП уже розпочато службове розслідування.  

"Ми просимо усіх очевидців події звернутися до нас і надати інформацію, щоб ми могли провести повне службове розслідування. Нам потрібно максимум інформації", - каже командир першого батальйону патрульної поліції Львова.

Нагадаємо, як раніше писав 032.ua, аварія сталася учора близько 13 год на вулиці Словацького. 

Оновлено! Станом на 18:00 правоохоронці розшукали жінку, яка втекла після того, як її збив службовий автомобіль патрульних.

"З'ясувалось, що їй 52 роки і вона є викладачкою одного із навчальних закладів міста Львова. Жінка написала письмове пояснення, що зауважень до патрульного не має і претензій теж. Також вона повідомила, що жодних тілесних ушкоджень, внаслідок наїзду не отримала", - розповіла у коментарі 032.ua Катерина Рибій.

Ось відео з місця події: