Влада Львівщини проігнорувала офіційну делегацію з Китаю - депутат

Керівництво Львівської області проігнорувало делегацію з Китаю, яка прибула до Львова для святкування Нового року за східним стилем та відзначення 20-річчя україно-китайських дипломатичних відносин. Про це заявив депутат Львівської облради від Партії регіонів Ігор Грищук.

«У Львові - справжній дипломатичний скандал. Під час святкування до Львова зі столиці прибув заступник посла КНР в Україні, який на той момент виконував обов’язки посла, пан Шіа. Однак за дивним збігом обставин гостей із Піднебесної на офіційному рівні ніхто із керівництва області не зустрів. І це при тому, що візит був запланований заздалегідь», - йдеться в повідомленні фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді.

За словами депутата-регіонала, заступник посла КНР був неприємно вражений такою «гостинністю». І це при тому, що напередодні відзначення Нового року за східним стилем до Львова приїздили журналісти із центрального китайського телебачення та знімали промо-ролики про місто Львів та Львівську область. Однак із притаманною східною виваженістю заступник посла КНР в Україні пан Шіа не забув привітати українців з Днем Злуки.

15:00, Сьогодні
Новини компаній
13:00, Сьогодні