Терміново! Стоматологічний кабінет Любомира Мороза

На жаль, оголошення застаріло
Стоматологія Любомира Мороза - це сучасна європейська клініка. Ми подбали про те щоб наші клієнти мали повний сервіс, саме при нашому кабінеті Ви отримаєте змогу відчути якість нового обладнання:
-Стоматологічний сканер інтраоральних рентгенівських знімків. Опромінення від знімка у 10 разів менша від попередніх знімків на плівці.
-Дентальний рентгенологічний апарат.
-Стоматологічна установка.
-Імплантаційне лікування за допомогою імплантів.
-Стоматологічний мікроскоп для лікування зубів.
Стоматологічний мікроскоп - це потужний сучасний оптичний прилад, який дає великі можливості для лікаря в стоматологічній практиці. Використання стоматологічного мікроскопа дає змогу збільшити в декілька разів якість діагностики та лікування, максимально зберегти здорові канини зуба, зменшити кількість візитів до лікаря- стоматолога.
Мікроскоп особливо незамінним є під час лікування каналів зуба. Завдяки цьому сучасному оптичному приладу стоматолог бачить всю складність будови коренів зуба, анатомію каналів. За допомогою стоматологічного мікроскопа канали значно легше виявити, пройти і запломбувати, а також витягти з них відламки інструментів, тому ризик зробити помилку в лікуванні дорівнює нулю.
Незамінним мікроскоп є і для встановлення діагнозу карієсу, різного виду тріщин зуба та нещільного прилягання пломб.
Препарування твердих тканин зуба під мікроскопом дозволяє лікарю – стоматологу максимально їх зберегти, що продовжить функцію зуба.
Використання мікроскопа також дає змогу лікарю успішно пролікувати найскладніші випадки захворювань в стоматологічній практиці, а в імплантації зубів – уникнути багатьох ускладнень під час операції.
Лікування зубів під мікроскопом – це сучасний високоякісний рівень лікування в стоматології.


Якщо потрібне високоякісне лікування та гарна й здорова усмішка, звертайтесь в кабінет за адресою: м.Дрогобич, вулиця 22-го Січня, 45.
Тільки у нас висока якість та справедливі ціни.
Гарантія на всі стоматологічні послуги 2 роки.
Дії
В обранеВидалити з обраного
Хочете додати 032.ua на головний екран і бути в курсі новин?