Камери зберігання фруктів

На жаль, оголошення застаріло
Камери із сендвіч-панелей ППУ та ППС. Холодильне і морозильне промислове обладнання, холодильні агрегати, компресори Frascold, Lunite, Bitzer, Maneurop.
Розрахунок, підбір, поставка, монтаж, наладка і сервіс об'єктів довільних розмірів та конфігурацій, в приміщенні та ззовні. Для камер зберігання овочів та фруктів використовуються повітроохолоджувачі спеціального виконання та електронні регулюючі вентилі, з допомогою яких значно зменшуються втрати маси продукту від осушування. Камери «під ключ» — якісно та оперативно.
Камери монтуються з пінополістирольних, або пінополіуританових сендвіч-панелей. Сендвіч-панелі є самонесучим конструкційним елементом і гарантує найкращу термоізоляцію завдяки своїм технічним характеристикам і спеціальній конструкції, відповідають всім гігієнічним вимогам для зберігання харчових продуктів.
Панелі мають фрезеровану профільовану кромку для з’єднання між собою. Це дозволяє після складання створити суцільний щит для температури, проникнення вологи та газів. Панелі сертифіковані для виробництва холодильних та морозильних камер. Камери комплектуються холодильними та морозильними дверима (відкривними або відсувними).
На дверях встановлюється теплозахисна ПХВ завіса. По периметру дверей — резинове ущільнення, яке легко можна замінити.
Двері обладнані системою аварійного відкривання з середини. Дверні петлі обладнані системою самоприкривання. Двері для низькотемпературної камери обладнані підігрівом контуру дверей. Камери оснащуються системою освітлення. Камери комплектуються повністю автоматизованими холодильними установками, в яких контроль та підтримування температури здійснюється електронними контролерами.
Наша компанія ТзОВ "Вектор Люкс" пропонує комплексний спектр послуг в сфері кондиціювання: підбір, монтаж, сервісне обслуговування.
Рубрики
Обладнання
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Пропонуємо опалубні системи від вітчизняного виробника будівельного обладнання! Сильні сторони пр...
10:41, 9 квітня
Ваги від 150 кг до 600 кг Телефон/Viber/Telegram (096) 015-56-77 Вагова платформа: • 300х400 мм н...
16:03, 22 квітня
Камери термічної обробки деревини: виготовлення, запуск, гарантія, модернізація.
12:01, 17 квітня
Профілактика та ремонт газових котлів та колонок. Наші майстри якісно виконують промивання теплообмі...
09:09, 22 квітня
1.Чашки металеві під пластилін для пломбування дверей приміщень 2. Чашки металеві під пластилін...
12:50, Вчора
Створіть апетит для продукту харчування та супер розмір. Уявіть продукт, а тепер уявіть який би вин...
18:24, 21 квітня
Хочете додати 032.ua на головний екран і бути в курсі новин?