• Головна
  • Львівський виконком розподілить 3 млн. грн. на зарплати освітянам та фізкультурникам
09:52, 10 грудня 2011 р.

Львівський виконком розподілить 3 млн. грн. на зарплати освітянам та фізкультурникам

У Львівській міській раді більше 3 млн. грн., які були зекономлені, перерозподілили на виплату заробітної плати працівникам галузі «Освіта» та «Фізична культура і спорт». Про це йшлося сьогодні під час затвердження відповідних змін доходів міського бюджету Львова на засіданні виконавчого комітету, передає кореспондент Вголос.

Згідно з інформаційною довідкою до проекту рішення «Про схвалення змін до міського бюджету Львова на 2011 р.», прийнято рішення дозволити 340 тис. грн., зекономлених станцією швидкої допомоги на придбанні бензину, спрямувати на придбання рентгенівської трубки для комп’ютерного томографа  лікарні швидкої медичної допомоги.

Також виконавчий комітет повинен передбачити у бюджеті розвитку 500 тис. грн. на фінансування Програми збереження історичних цінностей Львівської національної наукової бібліотеки ім. В.Стефаника. Ці кошти у бюджеті розвитку з’явилися за рахунок зменшення видатків управлінням капітального будівництва (161 тис. грн.), а також зменшення на 338 тис. грн. суми, передбаченої на погашення заборгованості, що утворилась у бюджеті розвитку за 2008-2009 рр.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...