• Головна
  • З 12 грудня дороги Львівщини патрулюватимуть «Візири»
09:01, 9 грудня 2011 р.

З 12 грудня дороги Львівщини патрулюватимуть «Візири»

З 12 грудня дорогами Львівщини курсуватимуть патрульні машини ДАІ з «Візирами», інформує СЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Як зазначено у повідомленні, Державтоінспекція пішла на такий крок через зростання кількості дорожньо-транспортних пригод що спричинені перевищенням швидкості.

За словами керівника прес-служби УДАІ ГУ МВС України у Львівській області Світлани Добровольської, в цьому році лише на Львівщині зафіксовано понад 99 тисяч порушень через перевищення швидкісних режимів.

Також через перевищення швидкості зафіксовано понад 570 ДТП, в яких загинули 100 осіб, а понад 700 людей отримали травми різної важкості.

"Зараз працівники ДАІ стоять на стаціонарних постах. Зрозуміло, що там виявити такі перевищення швидкісних режимів практично не можливо. Адже водії, під’їжджаючи до поста, зменшують швидкість у цих місцях і не порушують. Але тільки в цих місцях", - каже Добровольська.

Раніше «Візири» могли використовуватися лише на стаціонарних постах. Тому водії, як правило, знали розташування всіх місць спостереження. Однак тепер "Візир" може фіксувати порушення правил дорожнього руху зовсім несподівано для водія.

На думку правоохоронців, «Візир» виявлятиме не лише випадки перевищення швидкості, але й інші порушення водіїв.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,86
EUR
42,80
42,85
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...