• Головна
  • У Львові госпіталізували протестуючих чорнобильців
15:51, 8 грудня 2011 р.

У Львові госпіталізували протестуючих чорнобильців

Сьогодні у Львові госпіталізували 2 чорнобильців із намету перед обласною державною адміністрацією через проблеми із тиском.

Як повідомив один із співорганізаторів акції Анатолій Бугай,  у людей почалися проблеми з тиском і їх госпіталізували у 4-у міську лікарню.

"Ще двоє застудились, - розповів чоловік. – Може грип, може просто застуда. Але почувають себе погано, тому пішли додому. Будуть там у теплі лікуватись".

 

У наметі ночує 12 людей. Удень кількість протестуючих збільшується до двох десятків.

Нагадаємо, львівські чорнобильці поставили намет напроти обласної державної адміністрації зранку у вівторок, під час громадської акції підтримки голодуючих чорнобильців у Києві та Донецьку.

 

"В останні роки багато чорнобильців брали участь в акціях непокори, - відзначив ліквідатор аварії на ЧАЕС Анатолій Бугай. - Ми зробили висновок — влада не хоче говорити з нами, поводить себе відверто грубо. Тому це боротьба не тільки чорнобильців. Це - протест усіх верств населення. Просто чорнобильці більш згуртовані за інших. Жодних політичних вимог ми не висуваємо, у нас тільки соціальні вимоги".
Джерело: Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...