• Головна
  • Двоє чоловіків влаштували «велике прання», аби приховати вбивство
09:10, 8 грудня 2011 р.

Двоє чоловіків влаштували «велике прання», аби приховати вбивство

Днями до Миколаївського РВ ГУ МВС України у Львівській області звернулась мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила, що декілька днів тому зник її 32-річний чоловік. Спочатку вона самотужки розшукувала благовірного, однак пошуки не дали жодних результатів. Про це повідомляє СГЗ ГУ МВСУ у Львівській області.

З’ясувати, що трапилось, вдалося лише коли за справу взялися правоохоронці. Оперативники негайно розпочали пошуки. Оглянули всі закинуті будинки, обійшли практично кожну хату, розпитували односельців зниклого, чи, бува, не бачили нічого підозрілого.

«У результаті проведених оперативно-розшукових заходів ми встановили, що того дня чоловік зустрічався з двома своїми товаришами. А потім загадково зник», - коментує ситуацію заступник керівника Управління карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області Сергій Богданов.

За словами правоохоронця, підозри одразу ж впали на цих чоловіків. Проте вони усіляко заперечували свою причетність до зникнення товариша. Переконували, що того дня бачили його лише вранці та гадки не мають, куди той міг подітися.

Втім, оперативники одразу ж зрозуміли, що у цій розповіді багато неточностей і все, як то кажуть, «білими нитками шито». Згодом правоохоронці з’ясували ще одну цікаву обставину – саме у день зникнення чоловіка, його товариші вирішили влаштувати «велике прання».

Проте, такі хитрощі не допомогли приховати сліди злочину. На випраному одязі підозрюваних все одно залишились великі плями бурого кольору.

Під впливом неспростовних доказів зловмисники почали розповідати, як усе було насправді. Того дня, ще вранці, вони зібралися утрьох. Між чоловіками виник конфлікт. Почалась бійка.
«Причиною сварки було те, що постраждалий начебто хотів обікрасти свого товариша. Чоловіки відвезли його до річки та кинули у воду»,- розповідає полковник міліції Сергій Богданов.

Молодики ще сподівалися приховати скоєне, проте не вдалося.
Зловмисників затримали. Вирішується питання про їх арешт.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ст.115 ч.2 («Умисне вбивство»). 
Обоє підозрюваних – місцеві мешканці, раніше проблем із законом не мали. Один із них – колишній працівник міліції.
Зараз тривають пошуки вбитого. Для цього залучено аварійно-водолазну службу та працівників Миколаївського райвідділу міліції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...